tempo dekorunu inşaatını

Seçimden önceki bu aradaki boşluğu tasarruflu olan insanların çabuk olmaları ve bu dönemi iyi değerlendirmeleri gerekmektedir diye düşünüyorum. Yatırım bütçe sorundur. Genelde bütün şehirler batıya doğru ilerler. Bizim şehrimiz de batıya doğru ilerliyor. Yeni gelişen bölgelerle tabii insanların oturma alışkanlıkları değişti. İnsanlar artık site tarzı evleri tercih ediyorlar. Şehrimizin çoğu yerinde gelişmeler hızla devam ediyor zaten. Hastaneye yakın, alışveriş merkezlerine yakın, işlerine en kolay nasıl gideceklerse o evlere yatırım yapmalarını tavsiye ederim. Erken seçimden sonra halkın kafasındaki beklenti sonuçlandığından itibaren, bu faiz indirimi süreleri de uzarsa, 3 ay değil de 1 yıl gibi bir süreye dağılırsa, KATMA DEĞER VERGİSİ’ye tekrar bir şey gelmezse daha da iyi olacağını düşünüyorum. Faiz oranları düştüğü zaman gayrimenkuldeki hareketlilik her zamanki gibi devam eder.”


gelecek nesillere daha temiz ve daha sıhhatli bir etraf bırakmak hesabına her türlü sorumluluğu almaya hazır olduklarını aktararak, “Biz tabiata ne kadar iyi bakarsak tabiat da bize aynı şekilde davranacaktır. Dolayısıyla etrafa verdiğimiz her zarar aslında insanlara verdiğimiz zarar mananına gelir. Sıhhatli bir etrafta yaşamak hepimizin hakkı” ifadesini kullandı. Ananesel inşaat ve malzemeden ziyade performansa dayalı inşaat ve buna uygun malzeme seçimi yapılması gerektiğinin vurgulayan Erdoğan, “Enerji verimliliğinden atık idarenine, yer sarsıntısı dayanımından etraf tasarılamaya kadar Ar-Ge faaliyetlerine ehemmiyet verilmeli. Üretici olarak, müşterilerin beklentileri belirlemeli; performans odaklı, hafif, karma, kolay uygulanabilir olarak tasarlanmış rekabetçi fiyatlarla ürün geliştirme çalışmalarına ağırlık verilerek, beynelmilel pazarda rekabet gücümüz artırılmalı” yorumunu yaptı.

tarafından gerçekleştirilen ve 2017 senesi verileriyle oluşturulan 500 büyük listesine ASO azası 32 özel, 7 kamu şirketi girerken, Ankara bir evvelki sene toplam 37 olan firma sayısını 39’a çıkarmış oldu.

Kommentare